El bar del Casal, en una imatge d’arxiu. Foto: Arxiu

El procés participatiu sobre els futurs usos del casal va concloure dissabte passat amb un taller en què l’Ajuntament va convidar la ciutadania a manifestar les seves opinions. L’afluència de veïns va ser inferior a l’esperada, ja que només hi van assistir deu persones. Tot i que el govern encara ha d’analitzar les causes de la baixa assistència, la regidora de Participació, Núria Blasco, avança alguns dels possibles motius. “Potser la gent ja tenia la sensació que havia expressat la seva opinió a l’enquesta que vam realitzar”, argumenta,

Una enquesta impulsada pel consistori que va rebre resposta per part de 307 veïns des del 25 de novembre al 13 de desembre i que, entre altres qüestions, reflecteix la voluntat dels veïns que el Casal participi més en la dinamització del poble, seguint una estratègia que l’allunyi de les característiques d’un negoci de titularitat privada.

NOVES APORTACIONS
Malgrat la poca participació, Blasco assegura que el govern està satisfet amb les propostes recollides durant la jornada de dissabte. Tot i que la regidora no n’ha volgut revelar cap, La Local informa que algunes de les més destacades són potenciar l’oferta de música i màgia a la Sala Albéniz, oferir més activitats al pati o habilitar una nova entrada al carrer del centre.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram