Una imatge de la desfilada de primavera de l’any passat. Foto: ACI

L’Agrupació del Comerç i la Indústria de Santa Coloma (ACI) està immersa en la preparació de la seva tercera passarel·la de moda –segona de primavera-estiu– que tindrà lloc el pròxim dissabte 9 d’abril al barri de Singuerlín, a la confluència del carrer Amèrica amb l’avinguda Puig Castellar. A l’esdeveniment hi participaran un total de 32 comerços de l’associació, entre botigues de roba, de serveis i de restauració.

Pel que fa a la desfilada, en aquesta ocasió tornarà a estar caracteritzada per la dansa, ja que els models seran alumnes de diferents escoles de ball de la ciutat que interpretaran coreografies mentre llueixen algunes de les novetats i propostes dels comerciants locals de cara a la primavera i a l’estiu.

Tanmateix, la passarel·la de l’ACI no vol ser simplement un espectacle de moda i complements, ja que estan previstes tot un seguit d’activitats per dinamitzar una jornada que arrencarà cap a les 11 del matí i clourà a les 3 de la tarda.

Per una banda, la passarel·la comptarà amb un espai de restauració amb quatre bars, on els assistents podran menjar mentre gaudeixen de l’actuació del Mag Fleky, que portarà la seva màgia per animar els intervals entre desfilades, algunes de les quals estaran protagonitzades per gossos, que serviran com a models de complements i articles per a animals de companyia.

I qui vulgui millorar el seu revés podrà fer-ho en un minitennis que s’instal·larà a càrrec de Torribera Complex Esportiu.

La jornada arribarà a la seva fi amb el sorteig de tres premis de 50 euros entre els propietaris de la targeta ciutat que l’ensenyin a l’estand que l’ACI col·locarà durant una passarel·la que donarà la benvinguda al bon temps.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram