Una imatge de l’assemblea veïnal celebrada dissabte. Foto: SOM

Els problemes socials són la principal preocupació al barri de Singuerlín. Almenys això és el que van transmetre una seixantena de veïns als representants de SOM Gramenet que dissabte van visitar la zona, en el marc de la campanya d’acostament als barris que està duent a terme el principal partit de l’oposició.

De fet, Singuerlín era el segon barri que visitava SOM, després del Raval. Mentre que en aquest barri els veïns van expressar preocupacions relacionades amb l’urbanisme, dissabte passat la majoria de converses giraven al voltant de l’atur. Ara bé, segons assegura SOM, diversos veïns de la zona nord van queixar-se del que consideren “deixadesa” de l’Ajuntament als carrers de Sants, Montseny o Menéndez Pelayo.

D’altra banda, el principal partit de l’oposició també posa l’accent en els espais abandonats que hi ha al barri, o en aquells on s’hi van començar obres que no s’han dut a terme finalment. “Un dels casos més destacats és el del Parc de Josep Moragues, on s’hi havia de fer una zona d’aparcament soterrat”, explica el regidor de SOM, Aitor Blanc.

En aquest sentit, la formació presenta avui a la ciutadania la campanya Recooperem Espais Buits, que precisament es planteja recuperar espais de la ciutat que avui dia estan en desús.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram