Una cinquantena de persones van assistir a l’acte. Foto: Twitter

El tianenc Franz Estartús, encausat pels fets de Can Vies, va rebre una mostra de suport del seu poble natal dissabte passat. El parc de l’Antic Camp de Futbol va acollir una xerrada organitzada pel grup de suport Absolució Franz i Adrià, que també demana l’absolució d’un altre jove encausat pels mateixos motius. Després, una botifarrada va servir per recaptar fons que es destinaran a la campanya de suport i a les despeses judicials.

TRES ANYS I MIG DE PRESÓ
El 28 de maig del 2014 els dos joves, aleshores estudiants de la Universitat Pompeu Fabra, van ser detinguts pels Mossos d’Esquadra després d’una de les manifestacions de rebuig al desallotjament del centre social ocupat del barri de Sants de Barcelona.

Després de 45 hores passades entre comissaries de policia i instàncies judicials van ser posats en llibertat amb càrrecs. Concretament, d’atemptat contra l’autoritat i desordres públics, per la qual cosa podrien ser condemnats a tres anys i mig de presó.

Tots dos han repetit que la seva participació en les manifestacions va ser pacífica i és per això que la seva defensa demana que els absolguin. Per ara, diverses formacions polítiques, entitats i organitzacions s’han adherit a la campanya d’absolució. A Tiana ho ha fet la CUP, la Colla de diables Trempera Nostramo, l’associació juvenil Descorxats, l’Agrupament Escolta Roger de Flor i l’Associació Tiana Cultiva i Preserva les Nostres Llavors.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram