L’autobús va impactar contra la boca de metro de Santa Coloma. Foto: Twitter

Abans-d’ahir al vespre un autobús urbà, concretament el B31, va provocar un ensurt majúscul entre els veïns i vianants a la plaça de la Vila. Cap a les nou del vespre, el vehicle va impactar contra la boca de metro de la parada de Santa Coloma i una cabina de l’ONCE, a la cruïlla de Sant Carles i Sant Llorenç Serra.

L’autobús va arrencar un senyal del metro i la seva part davantera va quedar suspesa sobre el buit de les escales que condueixen a l’interior de l’estació, per on va fer caure una motocicleta que havia arrossegat uns metres.

En el moment de l’accident no hi havia passatgers dins l’autobús, ni tampoc conductor, per la qual cosa la hipòtesi més probable és que el vehicle es desfrenés mentre estava estacionat fora de servei. Tot i això, fonts de Tusgsal, responsable del servei, han explicat a Línia Nord que la companyia continua estudiant les causes de l’accident. El recorregut habitual del B31 cobreix el trajecte entre el barri de Manresà a Badalona i el centre de Santa Coloma.

QUATRE FERITS LLEUS
Després de l’accident, diverses unitats de Bombers i Mossos d’Esquadra van desplaçar-se al lloc dels fets. A través del seu compte de Twitter, els Bombers van informar que quatre vianants havien patit ferides lleus, entre els quals una dona que va patir un ataca d’ansietat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram