Can Sisteré acull aquesta nit el lliurament dels premis. Foto: Arxiu

Durant gairebé tres mesos, bona part de les botigues locals han participat en una promoció que “creu” en la ciutat. Creiem en Santa Coloma és un projecte impulsat pel Banc Sabadell en el qual hi participen Fondo Comerç i l’Agrupació de Comerç i Indústria (Aci). Per participar en la campanya, els colomencs han hagut d’omplir una butlleta amb les seves dades als comerços adherits a la iniciativa.

Aquesta campanya ja ha arribat a la seva fi i avui dia 28 es lliuraran els guardons als premiats. En la categoria individual ha estat Aroa Molina la guanyadora, mentre que en la categoria de botigues ha estat Lucía Moda X Peques la que s’ha endut la victòria.

L’acte d’entrega se celebrarà a Can Sisteré a partir de dos quarts de nou del vespre, on Molina rebrà un xec de 3.000 euros per gastar-los a les botigues de la ciutat, mentre que el comerciant guanyador obtindrà 1.000 euros de premi.

Segons les bases del concurs, Molina podrà fer servir el xec regal durant un únic dia en almenys tres botigues de la ciutat, una de les quals ha de ser l’establiment on va entregar la butlleta de participació.

Segons els organitzadors, aquest sorteig ha tingut l’objectiu de convertir el comerç colomenc en un de “més fort i competitiu”. I és que, com resa el lema de la campanya,“si creiem en el seu comerç, la nostra ciutat creixerà”.

El concurs, per altra banda, també ha tingut la seva bossa especial, dissenyada per Javier Mariscal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram