Núria Parlon en la presentació del procés participatiu. Foto: Twitter

L’Ajuntament ha posat en marxa el programa Jo m’implico, amb l’objectiu de fer partícips els veïns del municipi en l’elaboració del Pla d’Acció Municipal (PAM). Concretament, el consistori ha dissenyat 50 “accions innovadores”, dividides en els diferents eixos del PAM, com l’accessibilitat, la mobilitat o la participació en projectes municipals.

CAÇADORS DE PROPOSTES
El govern municipal vol implicar els joves en l’elaboració del PAM, i per això ha creat la figura dels caçadors de propostes. I és que l’Ajuntament contractarà cinc joves en pràctiques que recolliran propostes i opinions dels veïns. “Santa Coloma té moltes potencialitats i amb el procés participatiu del PAM volem fer-les valdre”, ha explicat l’alcaldessa, Núria Parlon.

A més, el procés participatiu inclourà diverses propostes lúdiques. Cada cop que un veí participi a alguna de les activitats programades rebrà un segell acreditant aquesta participació en l’anomenat “passaport PAM”.

SOM RESPON
Un altre dels àmbits que vol tractar el PAM és la transformació dels espais buits, tal com va assegurar Parlon a Línia Nord, després que SOM Gramenet presentés la campanya Recooperem Espais Buits.

En aquest sentit, SOM respon que ha tirat endavant aquesta campanya després de detectar aquesta “necessitat a la ciutat”. “No podem conèixer el contingut del PAM perquè no és públic ni l’han passat a ningú”, assegura el seu regidor, Aitor Blanc.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram