La reunió va tenir lloc la setmana passada. Foto: Ajuntament

La prova pilot de la targeta de fidelització del comerç català, Compradors pel país, que es durà a terme a Badalona, arrencarà finalment al gener i no al novembre, tal com es va dir en un principi. Així es va fer saber en una reunió la setmana passada entre la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), els botiguers locals i el consistori.

“Per tal que la targeta sigui plenament operativa, endarrerim fins al gener la seva posada en marxa”, explica a Línia Nord Joaquín Nocete, president de la Federació d’Associacions de Comerciants de Badalona, que assenyala que la raó principal d’aquesta decisió és que ara per ara “hi ha poques botigues adherides a la iniciativa”. De fet, en un parell de setmanes començarà una campanya informativa i d’assessorament per tal de captar més botigues perquè s’adhereixin a Compradors pel país i especificar què necessiten per fer servir la targeta. “Fins al gener hem d’aconseguir informatitzar els comerços que vulguin adoptar la targeta de fidelització”, afirma Nocete, una acció que considera “ambiciosa i molt important”.

Per la seva banda, el tinent d’alcalde i regidor de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas, assenyala que Compradors pel país “és un projecte molt interessant que servirà per fomentar el comerç de proximitat” i assegura que el govern municipal donarà suport “institucional i econòmic” a la difusió de la targeta de fidelització.

En aquella reunió, tanmateix, també es van tractar altres temes, com ara el futur local que ocuparà la Federació d’Associacions de Comerciants al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), fruit de l’acord entre els botiguers i aquest ens. Nocete explica que estan preparant el local per instal·lar-s’hi d’aquí a pocs dies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram