El dia 24 es farà una ruta pels locals buits. Foto: Google Maps

Un carrer sense comerços i negocis és un carrer sense vida, un fet que pot acabar derivant en problemes de neteja, civisme i seguretat. En els últims anys, a causa dels estralls de la crisi econòmica, han estat nombroses les botigues que han abaixat la persiana i han deixat un local buit. Per tal de lluitar contra aquest fenomen i dinamitzar aquests establiments sense cap ús, el departament de Comerç de l’Ajuntament de Santa Coloma, de la mà de Grameimpuls, ha organitzat les jornades Aixequem les persianes, dos dies durant els quals es mostraran els actius dels locals buits que hi ha ara mateix a la ciutat i es fomentarà l’emprenedoria i la creació de nous negocis.

Per una banda, aquest pròxim dimecres dia 21 se celebrarà una xerrada amb l’objectiu de fer difusió de la franquícia com un model de negoci amb menys risc, ja que no suposa obrir una botiga des de zero. El col·loqui tindrà lloc a la sala Can Sisteré i arrencarà a partir de les sis de la tarda i finalitzarà a dos quarts de vuit, aproximadament.

En aquesta sessió hi seran presents experts en franquícies del sector del comerç i empreses que busquen emprenedors a Santa Coloma per tal que obrin una seu a la ciutat.

Per altra banda, dissabte 24 d’octubre tindrà lloc una ruta guiada pels locals del municipi, on Agents de la Propietat Immobiliària (APIs) i particulars mostraran els principals actius d’aquests locals i les seves potencialitats.

Aquestes dues jornades s’emmarquen en el Pla de dinamització de locals buits. Per participar-hi cal inscripció prèvia al Servei de Foment Empresarial –a l’avinguda Generalitat, 99–.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram