Un moment de la desfilada de l’abril passat. Foto: Aci

La passarel·la de moda que volia celebrar demà passat l’Agrupació de Comerciants i la Indústria de Santa Coloma (Aci) s’ha postposat pel risc de pluja. Així ho han confirmat a aquesta publicació des de l’eix comercial, que finalment celebrarà l’esdeveniment d’aquí a dues setmanes, el pròxim dissabte 17 d’octubre durant tot el dia al mateix indret –a la plaça Pau Casals– i amb el mateix format.

Aquesta desfilada de moda forma part del programa que fa cada any aquesta associació, que consisteix en dues passarel·les que se celebren a la primavera –la passada va ser a l’abril– i ara a la tardor. “L’objectiu és fer visible el comerç local”, expliquen des de l’Aci i asseguren que, de moment, hi ha més de 40 botigues inscrites per participar. És probable que l’ajornament de l’acte farà incrementar el nombre d’establiments participants.

Aquesta passarel·la “que no és la típica”, remarquen des de l’Aci, servirà per mostrar no només les noves propostes de moda aquesta temporada, sinó que també exhibirà joieria, complements i fins i tot estètica i perruqueria.

Paral·lelament, els botiguers participants instal·laran les seves parades en un espai de venda on els visitants podran comprar els articles que més els hagin agradat.

Una passarel·la que estarà protagonitzada per models no professionals, membres de les escoles de ball de la ciutat, els quals desfilaran al ritme d’una música especialment escollida per a l’ocasió.

Per altra banda, diversos cuiners locals participaran en l’acte fent unes xerrades de 15 minuts a la passarel·la sobre els productes de temporada.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram