Muñoz en una imatge d’arxiu. Foto: Casal del Mestre

La mestra i activista del moviment educatiu Isabel Muñoz va morir el passat 16 de setembre a Santa Coloma a l’edat de 58 anys. El seu llegat, però, quedarà present en la realitat educativa colomenca i catalana.

MESTRA I ACTIVISTA
Muñoz va néixer a Sevilla el 1957, però va viure a Santa Coloma des dels sis anys. Va ser mestra de l’escola Lluís Millet, de l’escola Can Zam, de l’IES Ramon Berenguer IV, va presidir el Casal del Mestre i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i va representar els mestres en el Consell Escolar de Catalunya i en altres òrgans de participació local i territorial, entre moltes altres tasques, a cavall entre l’educació i l’activisme.

COMPROMÍS
El Casal del Mestre és una de les entitats colomenques que més ha lamentat la pèrdua de Muñoz. “Va ser una mestra compromesa amb els alumnes, amb les escoles i moviments educatius i amb Santa Coloma”, afirma l’entitat en un comunicat.

A més, el Casal del Mestre ha valorat el paper clau que Muñoz va tenir al capdavant de l’entitat. “La Isabel va ser ànima i motor del Casal del Mestre, tant en moments bons com en altres que no ho eren gaire”, recorden. “La seva presència va ser imprescindible perquè el Casal del Mestre de Santa Coloma continués jugant el paper que la ciutat necessitava”, afegeixen.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram