L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha demanat a totes les àrees de l’Ajuntament que investiguin els seus contractes públics amb l’objectiu d’esbrinar si hi figura alguna empresa relacionada amb l’Operació Púnica, segons ella mateixa ha confirmat a Línia Nord. “Volem saber si hi ha empreses que van rebre algun tracte de favor de l’antic govern”, afirma.

Sabater ha enviat una carta a l’exalcalde Albiol per demanar-li que aclareixi el contingut de la reunió que com a batlle va mantenir amb Cofely-GDF Suez, empresa investigada arran d’aquesta trama de presumpta corrupció. “No sabem fins a quin punt el consistori pot estar compromès amb la trama”, afirma l’alcaldessa. A més, Sabater també li va preguntar per escrit quins alts dirigents del PP li van demanar que mantingués la trobada. Per ara, l’exalcalde no ha respost.

Qui sí que s’ha manifestat és el portaveu del PP a l’Ajuntament, Joan Fernández. “No trobaran cap contracte fet durant el nostre mandat que no s’ajusti totalment a la legalitat”, assegura el regidor.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram