L’associació tindrà un despatx a l’àrea de Promoció Econòmica. Foto: Arxiu

L’Assemblea d’aturats de Montgat-Tiana ha assolit una de les seves reivindicacions històriques. A partir de l’octubre, el col·lectiu veurà satisfeta la seva demanda de poder atendre el públic a l’Ajuntament de Tiana. Serà els dimarts en un despatx compartit amb Promoció Econòmica dins el mateix consistori. “Aquest era un objectiu molt important, a parer nostre, per tal de poder oferir un millor servei a totes les persones en la mateixa situació d’atur en què ens trobem nosaltres mateixos”, afirma l’assemblea en un comunicat publicat a les xarxes socials.

PLANS D’OCUPACIÓ
L’acord va arribar després d’una reunió de l’assemblea amb l’alcaldessa, Esther Pujol. Segons es desprèn del comunicat emès per l’assemblea, l’entitat vol mantenir el diàleg amb l’Ajuntament, en aspectes com l’elaboració dels plans d’ocupació. “La nostra visió des de dins del problema pot resultar enriquidora a l’hora de prendre determinats camins”, afirmen.

D’altra banda, l’assemblea explica que Pujol va mostrar la seva comprensió envers la necessitat social que suposa la sensibilització sobre l’atur. El comunicat també relata com l’alcaldessa va mostrar el seu interès envers la proposta de l’assemblea de crear un tipus d’empresa amb objectius socials que pogués oferir la possibilitat de reinserció laboral.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram