L’alcaldessa va assistir a l’acte de signatura del conveni. Foto: Ajuntament

La Fundació Privada Llegat Roca i Pi ha signat recentment nous convenis amb 26 entitats socials per continuar lluitant contra l’exclusió social.

Aquesta col·laboració es concreta amb aportacions econòmiques de la Fundació a les entitats per tal de reforçar i poder ampliar la tasca que fan en el seu àmbit o amb els col·lectius amb els quals treballen.

L’acord es va materialitzar durant un acte celebrat divendres passat a la seu de la Fundació, al barri de Bufalà, que va comptar amb la presència del president de la Fundació Roca i Pi, Jaume Aymar; del cinquè tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit Badalona Justa i Inclusiva, Francesc Ribot; i de la regidora de Serveis Socials, Agnès Rotger.

Durant l’acte, Jaume Aymar va afirmar que la voluntat de la Fundació Roca i Pi és seguir col·laborant amb l’Ajuntament de Badalona. Per la seva banda, Dolors Sabater va reconèixer i va agraïr la tasca desenvolupada per la Fundació i per les entitats presents. “Per aconseguir una Badalona justa i inclusiva i amb igualtat d’oportunitats per a tothom s’ha de treballar conjuntament amb les entitats i en aquest àmbit la Fundació Roca i Pi esdevé un col·laborador molt important per lluitar contra la pobresa i la precarietat”, va afegir.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram