Els badalonins també van aconseguir el cinquè quatre de set amb agulla de la temporada. Foto: Micacos

Jornada rodona. Els Micacos van aconseguir descarregar diumenge passat a Premià, on van tenir la companyia dels Capgrossos de Mataró, el seu tercer set de set de la temporada, una fita mai assolida per la colla badalonina durant un curs casteller.

Els Micacos, però, no van limitar-se a establir aquest rècord, sinó que també van aconseguir el cinquè quatre de set amb agulla amb nova alineació de l’agulla. També van ser capaços de carregar el primer cinc de set de la temporada, just abans de patir una caiguda que, en cap cas, treu mèrit a la magnífica actuació que van firmar els badalonins en una diada que és tot un clàssic per a la colla.

També cal afegir que el set de set era un castell que els Micacos mai no havien pogut aconseguir durant la diada de la Festa Major d’aquesta localitat del Maresme. Es tracta d’una plaça on hi van fer la seva primera visita el 1998 i on hi han firmat grans actuacions en diverses de les seves actuacions.

La pròxima actuació dels badalonins serà aquest diumenge a partir de les sis de la tarda a la Festa Major del Raval, a Barcelona, on esperen continuar amb la seva bona ratxa. També hi participaran els Castellers de Cerdanyola i els Castellers de Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram