La imatge que va publicar Téllez al seu Twitter. Foto: Twitter (@Albiol_XG)

L’exalcalde Xavier García Albiol ha presentat una denúncia contra el regidor i tinent d’alcalde de Badalona Democràtica, Jose Téllez, per un tuit que aquest va fer el 2012 on apareixia una foto d’Albiol amb un bigoti propi dels nazis i amb un forat al front.

En una publicació al seu Facebook, Téllez ha explicat que es tracta “d’una publicació del febrer de 2012, en ple carnestoltes, on felicitava la festa amb un joc satíric de la castanyada”. Téllez admet que “descontextualitzada, la imatge és molt dura, en sóc conscient i demano disculpes si he ferit alguna sensibilitat. Però en cap cas es tracta d’incitació a l’odi o la violència, i molt menys d’un ‘tret al cap’ com s’intenta promocionar.”

En una publicació al mur del seu Facebook, Albiol ha assegurat que “a veure si així comencen a tenir clar que per molt radicals que siguin no tenen impunitat”. D’altra banda, des del Casal Antoni Sala i Pont, el lloc on es va fer la celebració del carnestoltes, han afirmat en un comunicat que “la foto forma part d’un joc que consisteix a llençar castanyes a la cara dels polítics i altres personatges públics impopulars”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram