Bitlles catalanes

Les bitlles catalanes, protagonista del Dia del Micaco. Foto: Arxiu

Dues de les cites d’aquestes Festes de Maig que cal no perdre’s són la Nit dels Museus i el Dia del Micaco, programades per als dies 14 i 15 de maig, respectivament.

La Nit dels Museus, que arrencarà a les 7 de la tarda del dia 14, i acabarà a la una de la nit, és una iniciativa que impulsa l’Institut de Cultura de Barcelona i en la qual participen més de 70 equipaments i vuit ciutats de l’àrea metropolitana. En el cas de Badalona, hi haurà entrada lliure en els diferents espais-museus d’època romana que es conserven a la ciutat, com ara l’espai Termes-Decumanus, la casa dels Dofins i la casa de l’Heura.

L’endemà arribarà l’hora d’un dels actes més característics i emblemàtics de les Festes de Maig, el Dia del Micaco, que es posarà en marxa a partir de les quatre de la tarda al Centre Cívic Torre Mena.

Tots aquells veïns que ho vulguin podran gaudir d’una tarda de jocs tradicionals, música en directe amb una sessió en format vinil a càrrec de Xesco Arnal i d’un torneig de bitlles catalanes. Tot plegat acompanyat d’un bon berenar per arrodonir un acte ideal per gaudir amb les amistats o la família. L’encarregada de l’organització és la Comissió de Festes de Badalona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram