Rodriguez, al 080 Barcelona Fashion del 2014. Foto: 080

El jove dissenyador badaloní Guillem Rodríguez ha estat escollit entre els deu dissenyadors que optaran a endur-se el premi que atorga el prestigiós festival de Moda de Hyères, considerat com el millor del món.

Rodriguez és l’únic finalista estatal d’aquesta trentena edició del festival, que se celebrà del 23 al 27 d’abril i té com a firma invitada Chanel i el seu dissenyador Karl Lagerfeld. Enguany aquest jove dissenyador badaloní ha rebut el premi Young Designers Awards de Berlín per la seva col·lecció ‘Manifesto’. A aquest premi cal afegir-hi els guardons que ha rebut des de la seva graduació de l’any 2013. Aquell mateix any va guanyar el Premi Modafad al millor dissenyador de l’any i va desfilar a la passarel·la 080 Barcelona Fashion amb la seva col·lecció ‘Vulnérable’. L’any passat va repetir al 080 amb una nova col·lecció, ‘Manifesto’, amb la qual va obtenir la menció a la millor col·lecció, i també va ser al Festival de Moda de Aguascalientes de Mèxic.

NÚMERO 1
La meteòrica carrera de Rodríguez va rebre un altre gran reconeixement l’any passat, quan va ser escollit millor dissenyador espanyol durant els XXVIII Premios Nacionales a la Moda Para Jóvenes Diseñadores.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram