Imatge de l’antiga N-II al seu pas pel carrer Sant Bru. Foto: Google Maps

L’Ajuntament i la Generalitat van signar abans-d’ahir el conveni pel traspàs del darrer tram de la N-II al seu pas per la ciutat, que s’ha anat fent progressivament en els últims anys.

Es tracta d’un tram de 700 metres comprès entre els carrers de Francesc Layret i de Sant Bru, que ja feia temps que havia perdut la seva funció de carretera i s’havia integrat a la xarxa de carrers locals. Al mateix temps també s’ha acordat que el Departament de Territori i Sostenibilitat impulsi unes obres de millora amb una inversió prevista de 750.000 euros. El conveni signat també inclou el traspàs de la Generalitat a l’Ajuntament de tres petits trams que sumen 270 metres de longitud situats als carrers Germà Juli, Prim i l’avinguda President Companys, l’antiga carretera B-500.

L’acord entre el consistori i la Generalitat permetrà posar fi a la situació de bloqueig que patia aquest carrer i que havia provocat el seu deteriorament. Segons l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, l’acord “permetrà que el carrer Sant Bru es pugui considerar com una infraestructura pròpia de la ciutat”. Albiol també va voler agrair la col·laboració de CiU per aconseguir la cessió.

FALCÓ REIVINDICA L’ACORD
El cap de files de CiU, Ferran Falcó, ha valorat molt positivament la firma del conveni i ha manifestat que “l’acord permet posar fi al bloqueig que hi havia sobre aquest carrer i que n’ha provocat el deteriorament amb el pas dels anys”. Falcó ha reivindicat “el paper que ha exercit CiU per tal que les dues administracions es posessin d’acord”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram