Protesta juadors Sant Josep Badalona

Una de les protestes del club per reclamar la reobertura del pavelló. Foto: A.R.

El Club Bàsquet Sant Josep de Badalona ha demanat una reunió urgent amb l’alcalde Rubén Guijarro per abordar la situació de l’entitat i estudiar solucions per garantir la seva supervivència. Cal recordar que el Sant Josep no pot jugar ni entrenar en el pavelló del centre parroquial des del passat juliol, quan l’espai va ser precintat per la denúncia d’un veí per contaminació acústica.

“Sabem que el nou govern està treballant per ajudar-nos. Però, de moment, no tenim res: ni obertura (encara que sigui parcial) del centre, ni pista coberta amb carpa. El Sant Josep no pot tirar endavant jugant a Barcelona i repartit en onze instal·lacions. No tenim les condicions mínimes. I, a banda del dany social i esportiu, econòmicament és inviable”, assegurava el president del club, Ibon Orrantia, en un missatge a través de les xarxes socials.

Orrantia apunta que -després de gairebé mitja temporada instal·lats en un pavelló de la zona de Can Cuiàs, al límit entre el municipi de Montcada i Reixac i el barri barceloní de Ciutat Meridiana- encara no han rebut cap subvenció per sufragar el trasllat del club ni tampoc tenen sobre la taula una proposta en ferm que els permeti tornar a Badalona el pròxim curs. L’opció de reobrir el centre parroquial, però, sembla a hores d’ara complicada perquè el passat novembre un jutge ja va instar l’entitat a abandonar les instal·lacions en considerar que no hi ha cap títol que en legitimi la seva possessió, un extrem que nega el club i pel qual ha presentat recurs.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram