La Federació d’Empresaris de Badalona (FEB) va presentar la setmana passada un decàleg per tal que la ciutat consolidi el seu potencial econòmic i es converteixi en un pol d’atracció per als empresaris.

El decàleg, batejat amb el nom de ‘Badalona 2020’, aposta perquè l’any 2020 la ciutat s’especialitzi en el sector biomèdic i impulsi la instal·lació d’empreses del sector a la muntanya de Can Ruti, que des de fa anys, encapçalada per l’Hospital Germans Trias i Pujol, s’ha convertit en un centre de referència biomèdica.

El decàleg dels empresaris, que consta de 10 punts, també demana “una rebaixa de taxes per atraure la instal·lació de noves empreses a la ciutat o la reorganització d’algunes regidories per fomentar la dinamització econòmica”. Una altra de les demandes més destacades de la FEB és la creació d’una “finestra única que englobi els actuals serveis i empreses que depenen de la regidoria de Promoció Econòmica (IMPO i REBASA) i fixar en un termini màxim de 30 dies l’obtenció d’una llicència per a l’obertura d’un negoci”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram