L’assemblea tindrà lloc a l’Escola Josep Carner. Foto: Google Maps

X Guanyar Badalona es va consolidant a poc a poc a la ciutat. L’Escola Josep Carner acollirà aquest diumenge, durant tot el matí, una nova assemblea d’aquesta candidatura unitària d’esquerres, on es començarà a treballar per elaborar pròximament un codi ètic –que regirà l’actuació del moviment– i a realitzar un pla de treball pel futur més immediat.

“És una primera presa de contacte d’on aniran sortint idees per començar a treballar en la creació d’un codi ètic”, explica Mercè Cabrera, membre de la comissió de treball de X Guanyar Badalona. A més, la candidatura anuncia que comptarà amb un representant de la comissió de Guanyem Barcelona.

La candidatura d’esquerres badalonina ha celebrat darrerament assemblees presentant-se a diversos barris de la ciutat, com l’organitzada a Sant Crist i Sant Roc els passats dies 17 i 24 d’octubre. A banda, X Guanyar Badalona també està celebrant assemblees temàtiques, l’última d’elles dilluns passat a l’Escola Artur Martorell, la qual va tractar temes d’educació. “La idea que tenim és continuar fent assemblees sobre temes com la sanitat i reunions als barris de la ciutat”, conclou Cabrera.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram