El Club Bàsquet Sant Josep podria jugar partits de competició oficial en pavellons coberts de Barcelona. Així ho ha anunciat aquest dilluns en un comunicat l’Ajuntament de Badalona, que apunta que ha arribat a un acord amb la Federació Catalana de Bàsquet per a la cessió dels horaris disponibles en diverses pistes interiors del municipi.

Aquesta possibilitat, però, seria complementària a l’oferiment que ja va fer arribar el consistori a l’entitat on proposava que el Badalona Bàsquet Club (BBC) assumís de forma “provisional” durant aquesta temporada els equips del Sant Josep que militen a lligues preferents. Segons detalla el govern local, l’absorció no suposaria una pèrdua de drets esportius per a l’entitat afectada, ja que la intenció és que el club pugui recuperar l’activitat normal la temporada vinent.

Pel que fa als equips infantils, l’executiu encapçalat per Xavier García Albiol proposa rehabilitar la pista Pere Martell del barri de Sistrells. Aquests grups podrien jugar amb els colors del Sant Josep, ja que no requereixen una pista coberta per disputar competicions oficials.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram