La discoteca Titus Carpa en una imatge d’arxiu. Foto: Titus Carpa

Pas enrere de l’oci nocturn per l’augment de contagis per coronavirus entre joves. La discoteca badalonina Titus Carpa ha decidit tancar temporalment aquest cap de setmana a l’espera d’una millora de la situació sanitària en les pròximes setmanes.

“Analitzant l’estat actual de la pandèmia i l’evolució de contagis a Badalona, ens veiem amb l’obligació moral i voluntària de tancar aquest cap de setmana i fins a nou avís”, apunta l’establiment en un comunicat a les xarxes socials, on assenyala que és “molt complicat” treballar amb la situació actual, ja que hi ha molts factors que no es poden controlar, com que un contacte de positiu acudeixi a la discoteca no complint amb l’aïllament preventiu.

En el missatge, Titus Carpa assegura que aquest “pas enrere” és una decisió presa per la “seguretat de tots els clients, els treballadors i familiars”. La discoteca badalonina no és l’única que ha decidit tancar temporalment fins a nou avís pel repunt de casos. També la popular sala Cocoa de Mataró romandrà clausurada fins que la situació epidemiològica millori.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram