La sèrie es decidirà demà. Foto: CJB

Crònica d’una nit perfecta. El Joventut de Carles Duran va empatar, ahir a la nit, la sèrie de quarts de final de l’ACB a l’Olímpic contra el Barça (72-63), de manera que l’eliminatòria es resoldrà demà, de nou a Barcelona. En el triomf, a més, els verd-i-negres no van estar sols, ja que per primer cop en partit de lliga, un miler d’aficionats van poder gaudir de bàsquet, de nou, a les graderies del pavelló.

La primera pedra del triomf va posar-se en una arrencada excel·lent, arribant a superar els 11 punts de distància ben aviat (14-3) i tenint un +15 com a màxim avantatge (20-5). L’escenari, però, canviaria en el segon parcial, quan l’equip veuria com els visitants posaven una marxa més i començaven a retallar la distància, tot i que la Penya marxaria als vestidors amb un marge estret, però suficient (31-27).

En l’inici del tercer període es restabliria l’empat, però el Joventut aconseguiria un nou parcial favorable que tornaria a distanciar l’equip gairebé en 10 punts. L’estira i arronsa del marcador, que els verd-i-negres dominarien en tot moment, acabaria amb aquest +9 favorable als de Duran, que demà a dos quarts de set de la tarda es jugaran seguir vius o posar el punt final al curs 2020-21.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram