La tercera edició de la cursa BDN Running l’Aliança Memorial Luís Condon ja escalfa motors de cara a la seva celebració, el pròxim 23 de març.

La BDN Running L’Aliança és un circuit de 10 quilòmetres que transcorre per diversos espais de Badalona com la plaça de Pompeu Fabra, la Rambla o el parc de Ca l’Arnús. El tret de sortida es donarà a dos quarts de 10 del matí a la rambla del Gorg, davant del Palau d’Esports. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes al portal web bdnrunning.cat. L’objectiu d’aquesta edició és assolir els 3.000 inscrits i potenciar la participació de dones i joves, uns sectors de població que solen tenir menor presència a la cursa.

Aquesta competició té un vessant solidari en recordar la figura de l’atleta Luís Condon, que va morir fa 3 anys d’una leucèmia. Per aquest motiu, 1 euro de cada participació anirà a parar a l’Institut de Recerca contra la leucèmia Josep Carreras.

Per aconseguir incrementar els corredors, els organitzadors estan impulsant la participació entre els joves a les escoles.

TORNA LA MARATEST

Més aviat però, Badalona acollirà la tercera edició de la Maratest, una prova atlètica on els corredors trien entre un circuit de 15 o 30 quilòmetres, que tindrà lloc el 23 de febrer. El circuit de la cursa serà el mateix de l’any passat, gràcies a l’èxit que va tenir. La sortida i l’arribada estaran situades a l’avinguda d’Alfons XIII, davant del Palau d’Esports.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram