Brodziansky defensa un atacant del conjunt monegasc. Foto: ASM

La Penya haurà d’esperar per certificar la classificació per als quarts de final de l’EuroCup de bàsquet. Els de Carles Duran van perdre ahir  a la nit contra l’AS Monaco (97-82) i veuen com els monegascos els atrapen al capdavant del grup E del Top 16 (el Joventut és segon per basket average).

Tot i que l’equip va aconseguir situar un 0-10 en el marcador en els primers minuts del matx, els locals aconseguirien atrapar els badalonins abans del final del primer parcial. El Joventut ja va arribar al descans un punts per sota (46-45) i deixaria escapar definitivament el partit al tercer parcial, quan va tenir problemes en atac i en el rebot defensiu.