L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, compareix davant els mitjans després de l’incendi a la nau del Gorg. Foto: Aj.

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha anunciat que presentarà una querella contra la periodista Anna Rocasalva, que va denunciar ahir en una entrevista que havia rebut amenaces per part de dues regidores del PP. A través de les xarxes socials, el popular acusa l’afectada de mentir i nega que en cap moment ell hagués dit que era “normal” que els veïns del Gorg volguessin cremar la nau en una entrevista realitzada fa uns mesos.

“He donat instruccions per presentar querella contra la periodista que afirma que jo vaig dir literalment en una entrevista que era ‘normal’ que els veïns volguessin cremar la nau. Aquí podeu veure que mai he dit aquesta barbaritat. Amb quatre morts, mentir així em sembla menyspreable”, assegura Albiol, que acompanya la publicació amb una captura del fragment de l’entrevista citat.

Aquest mateix dimarts, el grup de Guanyem demanava la dimissió de dues regidores per presumptament haver amenaçat la periodista pel reportatge que va fer sobre la vida a la nau del Gorg incendiada dimecres passat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram