Representants de les empreses d’enderroc ja han començat a analitzar l’estat de la nau. Foto: Jordi Pujolar / ACN

L’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa un procediment urgent per mirar de començar aquesta mateixa tarda les obres per enderrocar la nau incendiada del barri del Gorg, on dimecres a la nit van morir tres persones que hi vivien en condicions marginals.

Tècnics de quatre empreses especialitzades ja s’han reunit al lloc dels fets amb els Bombers i diferents tècnics municipals per fer una primera anàlisi de l’edifici i presentar un pressupost. La intenció del consistori és analitzar la documentació aquest migdia i que es pugui començar a treballar com més aviat millor. De fet, l’alcalde Albiol ha remarcat que cal “començar avui mateix” l’enderroc.

Pel que fa a la situació de les persones que vivien a la nau, fonts municipals han explicat que de les 60 persones que van sortir amb vida de l’incendi, ja n’hi ha 42 que estan sent ateses pels serveis socials. La primera nit només van ser una quinzena les que van acceptar l’ajuda, però ahir n’hi va haver 27 més que també es van acabar adreçant al Centre d’Urgències i Emergències Socials.

Sobre la resta de persones, el consistori no sap on han anat ni si s’han traslladat en alguna nau de la zona. Ahir Albiol va assegurar que molt a prop del lloc dels fets hi ha una altra nau on també viu gent, però no tenen la confirmació que sigui allà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram