El vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, compareix davant dels mitjans aquest dijous. Foto: Miquel Codolar / ACN

El vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, ha assegurat que l’incendi en la nau ocupada al barri del Gorg de Badalona és una “tragèdia sobre la misèria econòmica” i ha fet una crida a no treure “conclusions precipitades” d’una situació que ha qualificat de “complexa”. En una atenció als mitjans des del lloc dels fets, Aragonès ha apuntat que la prioritat ara és poder accedir a l’edifici garantint les mesures de seguretat dels efectius per poder fer una valoració completa de la magnitud de la situació.

“Totes les persones tindran els serveis socials i els serveis d’habitatge a la seva disposició com no pot ser d’una altra manera”, ha assenyalat el vicepresident, que ha volgut posar èmfasi en l’especial vulnerabilitat de les prop de 150 persones que vivien a la nau, que tindran a la seva disposició un allotjament en les pròximes setmanes. En aquest sentit, Aragonès ha explicat també que molts dels inquilins que ocupaven l’espai no han volgut ser atesos pels serveis socials per la seva situació administrativament irregular.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram