Protesta a la plaça de la Vila per reclamar la construcció del nou institut La Riera el passat novembre. Foto: AMPA La Riera

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha reclamat al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya l’inici “urgent” de la construcció del nou institut La Riera. En una carta dirigida al conseller Josep Bargalló, el popular insta el govern català a accelerar el començament de les obres de rehabilitació de l’escola Lola Anglada que han de culminar en el nou centre i demana una reunió per desencallar els convenis pendents.

Recordem que les obres de construcció de l’equipament -que tenen un valor de sis milions d’euros- ja compten amb una partida assignada en els pressupostos de la Generalitat d’aquest 2020 i que les actuacions per ampliar i reformar l’escola Lola Anglada han estat encarregades i només estan a l’espera del vistiplau per iniciar-les. Aquest projecte permetrà que el nou centri compti amb tres noves línies d’ESO i dues de Batxillerat.

A la carta dirigida a Bargalló, Albiol recorda que el govern català es va comprometre el 2017 a construir un edifici per instal·lar l’institut, que porta prop de tres anys funcionant en barracons. L’alcalde també demana al conseller una reunió que permeti desencallar com més aviat millor els convenis pendents per a la construcció de l’Escola Badalona Port i de l’Escola Ventós Mir.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram