Les famílies del carrer Sant Gonçal afectades per les esquerdes. Foto: A.V. Coll i Pujol

Les cinc famílies del carrer Sant Gonçal del barri del Coll i Pujol han pogut tornar aquest dimarts a les seves cases després de cinc dies d’incertesa. Els veïns es van veure obligats a abandonar l’edifici el passat divendres en detectar diverses esquerdes tant a la façana exterior de l’immoble com a l’interior dels habitatges, que podrien haver estat provocades per una fuita d’aigua que va obligar tallar el carrer.

La Guàrdia Urbana de Badalona va precintar els habitatges i les famílies van restar aleshores a l’espera de la visita de l’arquitecte municipal, que havia de comprovar que l’estructura no estava danyada per donar el vistiplau a la tornada dels inquilins. L’Associació Veïnal Coll i Pujol i el regidor de JxCat David Torrents denunciaven el cas aquest dilluns i avui- cinc dies després- els veïns han rebut la llum verda per part del tècnic municipal.

“Davant un govern del Partit Popular que viu d’esquena a la ciutadania, és vital, ara més que mai, la feina que fan les Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona per posar les persones al centre de les polítiques”, assenyalava al respecte el portaveu del grup d’ERC, Alex Montornès, posant en valor la feina del teixit associatiu veïnal.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram