L’alcalde Xavier García Albiol i la regidora Irene González en la presentació de la Policia de Barri el passat setembre. Foto: Aj.

El Sindicat de Funcionaris de Policia (SFP) de la Guàrdia Urbana de Badalona ha denunciat el consistori a Inspecció de Treball pel “col·lapse del cos” que s’està produint a causa del brot de coronavirus, que ja afecta a prop d’un terç de la plantilla amb 25 positius i almenys 52 agents confinats. La secció sindical responsabilitza el govern del PP de la “nefasta gestió” de la crisi i de tenir una actitud “negacionista” respecte a la pandèmia, fent cas omís de les reiterades denúncies de falta de protocol manifestades des de l’agost.

“Ja en el mes de setembre, per part del nostre sindicat s’havia advertit que la Sala de Comunicació i Comandament -possible origen del brot detectat al cos- i bona part de les dependències de la Guàrdia Urbana de Badalona presentaven tot un seguit de mancances que calia resoldre de manera molt urgent per evitar l’altíssim risc de contagi”, exposa el sindicat en un comunicat, on assegura que des d’aleshores no s’ha dut a terme “cap mesura correctora”. Des del SFP també apunten que la denúncia a Inspecció de Treball podria comportar el tancament preventiu de les instal·lacions com a mesura cautelar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram