Una treballadora amb mascareta a la barra d’un restaurant en una imatge d’arxiu. Foto: Eloi Tost / ACN

Els grups de l’oposició a l’Ajuntament de Badalona han tornat a unir forces per denunciar la falta d’ajudes per al sector de la restauració. En un comunicat conjunt, les formacions assenyalen que les mesures adoptades pel govern encapçalat per Xavier García Albiol són “insuficients”, arriben “tard” i no aborden el problema de “forma integral”.

La delicada situació dels restauradors locals -que hauran de tancar el servei al públic durant almenys quinze dies- ha portat els partits a demanar al consistori que adopti mesures “estructurals” més enllà del fons de 250.000 euros en ajudes que es va anunciar la setmana passada i que consideren “insuficient” i “estèril” tenint en compte que hi ha més d’un miler d’establiments afectats.

En aquest sentit, l’oposició posa a disposició del govern del PP una bateria de diferents propostes com l’establiment d’un sistema de subvencions directes, una campanya de promoció i suport del consum de proximitat, ajudes per al pagament del lloguer o l’exoneració de les taxes municipals fins al desembre del 2021.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram