El projecte del nou edifici de l’institut Ventura Gassol de Badalona. Foto: Generalitat

La Generalitat de Catalunya ha licitat les obres de construcció del llargament reivindicat nou edifici per a l’Institut Ventura Gassol de Badalona. L’actuació -que portava en punt mort des del juny del 2018- comptarà amb un pressupost de 7,3 milions d’euros i la previsió és que l’execució del projecte s’allargui prop d’un any i mig.

“Després de molts entrebancs administratius es desbloqueja el projecte del nou institut Ventura Gassol; una peça important en el mapa educatiu de la ciutat i que és una oportunitat per reforçar educació pública a Montigalà, la Pau, Puigfred i la Colina” ha apuntat al respecte el regidor d’ERC Oriol Lladó.

Des de Guanyem, l’exalcaldessa Dolors Sabater ha recordat que ja es va publicar una licitació d’obres el 2018 que no es va acabar concretant i ha fet una crida a la prudència: “No ho celebraré fins que les obres no culminin. El periple que ha viscut la construcció d’aquest institut és digna d’estudi, i ja no em crec res. El 2018 ja hi va haver una licitació. Res feia preveure que dos anys després tot estaria per fer”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram