El nou Banc d’Aliments obert per l’Ajuntament de Badalona. Foto: Aj.

L’executiu encapçalat per Xavier García Albiol ha recuperat el Banc d’Aliments dos mesos després de tancar l’equipament que l’anterior govern havia instal·lat provisionalment al Palau Municipal d’Esports de Badalona. Les noves instal·lacions que gestionarà la Creu Roja i la Fundació BDN Capaç estan situades al barri del Gorg i tenen capacitat per atendre fins a 9.000 persones, unes 1.500 famílies aproximadament.

El repartiment es farà amb cita prèvia durant tres dies a la setmana, amb horari de matí i tarda, i només hi tindran accés les persones que prèviament hagin estat ateses pels Serveis Socials municipals. Segons detalla el consistori en un comunicat, el nou equipament pretén substituir el Banc d’Aliments provisional de l’Olímpic, que va repartir més de 450 tones d’aliments.

Des dels grups de l’oposició, ERC i comuns han criticat la decisió del govern local de tancar l’anterior equipament provisional, deixant 1.000 famílies vulnerables sense accés a productes de primera necessitat durant més de dos mesos i en plena situació d’emergència sanitària.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram