Un concert a la Sala Apolo en una imatge d’arxiu. Foto: ACN

L’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha organitzat en col·laboració amb el Primavera Sound un concert amb 1.000 assistents a la Sala Apolo de Barcelona per poder analitzar l’eficàcia dels tests ràpids. L’objectiu d’aquest estudi és provar diferents fórmules de cribratge massives que permetin garantir un ambient segur per a la celebració esdeveniments d’oci en espais tancats.

A falta de concretar la data, la previsió dels organitzadors és poder realitzar durant tot el dia del concert tests ràpids d’antígens a tots els participants, que prèviament hauran respost un qüestionari de salut per descartar les persones amb símptomes compatibles de la covid-19 o amb patologies prèvies susceptibles d’un mal pronòstic de la malaltia en cas de contagiar-se.

Abans de l’obertura de portes de la sala també es realitzarà una prova PCR a la meitat dels assistents, que un cop dins hauran de portar mascareta. Vuit dies després del concert es realitzarà un segon test ràpid a tots els assistents i una nova PCR als participants a qui ja s’hauria realitzat aquesta prova el dia de l’esdeveniment.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram