L’acampada dels quatre veïns afectats per l’enderroc del bloc de la Salut. Foto: Guanyem

Un grup de quatre dels veïns afectats per l’enderroc del bloc de la Salut han passat la nit en tres tendes de campanya muntades just davant de l’edifici municipal del Viver. Finalment, la resta de famílies van poder trobar allotjament per aquest dijous als hostals on fins ara residien gràcies a la col·laboració d’entitats com la Plataforma Sant Roc Som Badalona i després que les negociacions entre el govern del PP i els grups de l’oposició no fructifiquessin en una alternativa d’emergència per evitar que els afectats haguessin de dormir almenys una nit al ras.

En representació de les famílies, quatre homes han dormit a les portes del Viver en tres tendes amb pancartes per reclamar Un habitatge digne per a tothom i Serveis Socials suficients i eficients. L’acampada pot allargar-se i ampliar-se aquesta nit si no es troba una alternativa a l’equipament del carrer víctor Balaguer, la proposta que s’havia traslladat des de l’oposició a l’alcalde Xavier García Albiol però que finalment no podrà tirar endavant -segons informa Badalona Comunicació- pels diversos problemes d’insalubritat que pateix l’espai.

Des de la Plataforma Sant Roc Som Badalona insisteixen que l’equipament del carrer Víctor Balaguer és la millor opció i emplacen l’Ajuntament a coordinar una brigada per posar a punt l’espai o a proposar una alternativa per a les famílies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram