Reunió entre l’equip de govern de Xavier García Albiol i els representants dels col·legis concertats de Badalona. Foto: Ajuntament

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, està convençut que les escoles de la ciutat es troben preparades per encetar les classes d’aquí poc més d’una setmana. “La totalitat dels centres educatius de Badalona estaran en condicions de començar el curs escolar el dilluns 14 de setembre”, assenyalava contundent aquest dijous el popular després de reunir-se amb representants dels col·legis concertats del municipi.

La trobada -que també va comptar amb la presència del primer d’alcaldia de l’Àmbit d’Hisenda i Serveis a les Persones, Juan Fernández, i de la regidora d’Educació, Cultura i Joventut, Amanda Feria- va servir per recollir propostes per part de les direccions dels centres de cara a l’imminent començament del nou curs. La previsió és que el batlle es reuneixi el pròxim dimarts amb representants de les escoles públiques de la ciutat.

“Davant de la Covid-19 per aquest Ajuntament no hi ha nens i nenes de l’escola pública o de la concertada, hi ha escolars i professorat als qui hem de garantir les millors condicions per a posar en marxa el curs amb la normalitat més gran possible”, apuntava Albiol, que s’ha compromès a estudiar totes les propostes que des del “sentit comú i la viabilitat” serveixin per guanyar espais públics per l’activitat escolar, facilitin els accessos als centres o ajudin en l’elaboració d’un ple de reforç per als serveis de neteja.

CRÍTIQUES
Aquestes declaracions del líder del PP es produeixen després que aquest dimecres al matí el grup municipal de Guanyem denunciés la “deixadesa” del govern local pel que fa a la planificació del nou curs escolar. En un contundent comunicat, la formació liderada per Dolors Sabater considera que l’executiu liderat per Albiol ha “abandonat” a la comunitat educativa en un curs especialment delicat a causa de l’actual situació sanitària i assegura que “no tenen cap constància” que el consistori hagi treballat en un pla per afrontar la tornada a les aules.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram