L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, i la mare de l’Enoc, Karina Chinchilla, aquest dimecres. Foto: Aj. de Badalona

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha anunciat que recorrerà a les “màximes instàncies” de la diplomàcia europea per aconseguir reactivar la recerca de l’Enoc, l’alumne de 12 anys de l’Institut Escola Rafael Alberti del barri de Llefià que va ser segrestat el passat 2 de desembre a Hondures, el seu país natal.

“Com a alcalde de Badalona no ens podem resignar i quedar-nos de braços plegats davant d’aquest cas que afecta veïns de Badalona, exercirem tota la pressió política possible perquè les autoritats d’Hondures investiguin i busquin l’Enoc”, assenyalava aquest dimecres Albiol després de reunir-se amb la mare del nen desaparegut, Karina Chinchilla.

El popular ha assegurat que des del consistori s’anirà més enllà de l’àmbit nacional i s’instarà a la Unió Europea per pressionar les autoritats polítiques i policials del govern d’Hondures i així aconseguir que reprenguin el cas nou mesos després.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram