L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, davant la mirada del conseller d’Interior, Miquel Buch, després de la Junta Local de Seguretat. Foto: Jordi Pujolar / ACN

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha agraït la “col·laboració i predisposició” del ja exconseller d’Interior, Miquel Buch, després de fer-se oficial el seu cessament al capdavant del departament en favor de l’advocat Miquel Sàmper.

“Des de l’absoluta discrepància ideològica vull agrair a Miquel Buch la col·laboració i predisposició com a conseller d’Interior de la Generalitat que sempre ha tingut durant aquests tres mesos que fa que estic al capdavant de l’alcaldia de Badalona. Sort”, apuntava Albiol a través d’un missatge a les xarxes socials.

Recordem que Buch va assistir el passat 6 de juliol a la Junta Local de Seguretat que va convocar Albiol amb l’objectiu de poder abordar de manera urgent els “problemes d’inseguretat i convivència” que es produeixen en alguns punts de la ciutat, després que dissabte un home fos ingressat en estat greu després de patir un intent de robatori. A la reunió, l’exconseller es va comprometre a ampliar el nombre d’efectius dels Mossos d’Esquadra destinats al municipi, tal com ja havia fet setmanes enrere a la Junta Local de Seguretat de Santa Coloma de Gramenet.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram