Dos alumnes amb mascareta durant una classe en una imatge d’arxiu. Foto: Mar Martí / ACN

El grup municipal de Guanyem ha denunciat la “deixadesa” del govern del PP pel que fa a la planificació del nou curs escolar. En un contundent comunicat, la formació liderada per Dolors Sabater considera que l’executiu liderat per Xavier García Albiol ha “abandonat” a la comunitat educativa en un curs especialment delicat a causa de l’actual situació sanitària i assegura que “no tenen cap constància” que el consistori hagi treballat en un pla per afrontar la tornada a les aules.

“Aquest estiu el govern d’Albiol ha fet vacances escolars a l’agost i no ha complert amb el manteniment ni obres als centres educatius. No es pot començar el curs amb normalitat si no es rectifica i s’aclareix la forma en què s’efectuarà la neteja i desinfecció dels centres mentre funcionen”, s’assenyala en el comunicat, on també es reclama la convocatòria urgent del Consell Escolar Municipal per tal d’abordar totes aquestes qüestions i mesures “claus”.

En aquest sentit, Sabater apunta que és competència de l’Ajuntament de Badalona dur un “control dels problemes a resoldre i de les actuacions a fer” i remarca la importància d’actuar i prendre mesures urgents aquest curs per tal de poder garantir la seguretat del professorat i de les famílies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram