Una de les accions reivindicatives que ha dut a terme l’AMPA de l’Escola Montigalà. Foto: AMPA Montigalà

El grup municipal de Guanyem denuncia que encara no ha rebut resposta per part del govern del PP a la petició formal d’informació sobre el procés de matriculació i l’estat de les obres de mantinent de les escoles de Badalona que van registrar a principis de juliol. Segons assenyala la formació liderada per Dolors Sabater, la pandèmia del coronavirus no ha fet desaparèixer els problemes de la comunitat educativa de la ciutat sinó que els ha agreujat, de manera que és el moment de donar resposta i buscar solucions tant des de l’Ajuntament com des del Departament d’Educació de la Generalitat.

En un comunicat, Guanyem apunta que el procés de matriculació pel curs vinent ha estat especialment problemàtic als barris de Canyadó i Casagemes i a la zona de Llefià, on molts alumnes han quedat fora de la seva opció prioritària i podrien ser reubicats en centres lluny del seu domicili i el seu nucli familiar.

Pel que fa a la construcció i el manteniment dels centres escolars, tant la Federació d’Associacions de Famílies d’Alumnes de Centres Públics de Badalona (FAMPAS) com els grups de l’oposició han preguntat en diverses ocasions per l’estat de les obres pendents als equipaments sense resposta oficial. “Les escoles situades en instal·lacions provisionals s’està tornant un fet massa comú, i l’Ajuntament no està treballant perquè progressi la construcció de nous centres educatius, que és tan necessària”, assegura Sabater al respecte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram