El ple extraordinari d’aquest divendres a l’Ajuntament de Badalona. Foto: Aj. de Badalona

Els grups municipals de l’oposició a Badalona han forçat la suspensió del ple extraordinari convocat per aquest divendres en considerar que la celebració de tres sessions en menys de dues setmanes només respon a l’interès de “fer campanya” del govern de Xavier García Albiol.

La trobada dels grups prevista per aquest divendres al matí només s’ha allargat uns minuts, ja que amb la petició del bloc de l’oposició de retirar els dos dictàmens que es portaven a aprovació s’ha donat per finalitzada la sessió.

L’objectiu de la convocatòria del ple era poder donar llum verda al consistori per personar-se com a acusació particular en el cas de l’home que va acabar ferit greu a l’hospital després de patir un atracament al barri de Llefià. Segons ha assenyalat Albiol i recull Badalona Comunicació, el termini legal per presentar-se com a acusació particular en el cas podria vèncer si no es ratifica aviat la posició del consistori.

També constava a l’ordre del dia de la sessió l’aprovació de la modificació de les ordenances fiscals per regular els mercats municipals i els encants. L’alcalde també ha assegurat que té la intenció de mantenir el ple convocat per dimarts on es portaran a debat les mesures per als autònoms i les empreses locals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram