“Notícia importantíssima per a Badalona. Hem arribat a un acord amb la Sareb perquè ens cedeixin 250 pisos ocupats il·legalment i altres de buits que l’Ajuntament llogarà a 200 euros al mes a famílies necessitades. Política social i lluita contra l’ocupació il·legal”.

Amb aquest missatge a les seves xarxes socials anunciava ahir l’alcalde Xavier García Albiol l’acord al qual acabava d’arribar amb el president de la Sareb, Jaime Echegoyen, en la reunió que van mantenir a la tarda a les oficines centrals de l’entitat a Madrid. Amb el pacte, l’Ajuntament col·laborarà per desocupar aquests pisos i els destinarà a lloguer social. “És un acord històric per a la ciutat perquè, per primera vegada, posarem a disposició de les famílies 256 pisos de lloguer social i direm a les màfies que es dediquen a ocupar pisos de manera il·legal i conflictiva que a Badalona no tenen lloc”, afegia el popular.

D’aquests pisos, 36 no estan ocupats i es podran adjudicar de forma immediata, segons va explicar poc després l’Ajuntament en un comunicat, detallant que es gestionaran a través de l’Oficina Local de l’Habitatge “perquè puguin entregar-se al més ràpidament possible a les famílies que més ho necessiten”.

“Agraeixo molt especialment la bona disposició de la Sareb i el compromís del seu president per seguir treballant perquè, a més dels 256 pisos que ja hem acordat, n’arribin més destinats a l’habitatge social durant els pròxims mesos per als veïns de la nostra ciutat”, concloïa un Albiol eufòric.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram