El Ple de l’Ajuntament de Tiana d’aquest dimarts. Foto: Aj. de Tiana

L’Ajuntament de Tiana ha ratificat la desestimació del recurs de reposició presentat per la gestora de la residència Sant Cebrià. En un ple municipal especialment convuls, el govern local va fer valer la seva majoria absoluta per tombar les extenses al·legacions de la concessionària en considerar que la prova aportada per la direcció del geriàtric “no desmenteix” la presumpta actuació negligent i apel·lant a la postura “obstruccionista” i a la “manca de voluntat correctora” que va presentar en tot el procés l’empresa.

“Estem a favor del segrest, però no podem avalar l’informe jurídic perquè ens volen fer passar bou per bèstia grossa. No tenim prou elements i context per posicionar-nos”, assenyalava en la sessió celebrada aquest dimarts el líder de Junts per Tiana respecte a la gestió que ha fet l’equip de govern de la crisi a la residència. L’únic grup de l’oposició va decidir abstenir-se malgrat les nombroses pressions rebudes per part de la resta de forces, que els demanaven el vot favorable per “responsabilitat” i per fer costat “al poble de Tiana”.

Pel que fa a la fundació que actualment s’encarrega de la direcció del geriàtric, l’alcaldessa Marta Martorell va anunciar que s’ha rebut una instància on l’entitat denuncia que la “bunquerització” de l’anterior gestora no els permet desenvolupar la seva tasca. En l’apartat de mocions i preguntes, el ple va descartar impulsar una ordenança per regular l’ampliació de terrasses i el consistori va esclarir que el cost de les partides executades del projecte de pacificació de l’avinguda Isaac Albéniz ha estat de prop de 10.000 euros.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram