El Ple del mes de juny a l’Ajuntament de Badalona. Foto: Ajuntament

El Ple de juny a l’Ajuntament de Badalona va estar marcat per tota una sèrie de modificacions i un concurs per a la conservació de les zones verdes del municipi. A la trobada dels grups celebrada aquest dimarts, les formacions van aprovar els nous contractes de quatre anys per a la preservació i manteniment de tots els espais verds de la ciutat, els més ambiciosos mai presentats, ja que compten amb un pressupost de prop de 4,5 milions d’euros anuals, i un concurs que ja havia deixat preparat l’anterior govern a través de la regidora d’En Comú Podem Rosa Trenado. A més, es va donar llum verda a diverses modificacions del Pla General Metropolità que permetran conservar la Serralada de Marina.

La sessió ordinària també va servir per tirar endavant per unanimitat les mocions per al restabliment del servei de bany assistit a les platges i per un pacte local contra la segregació escolar, la primera a proposta del PSC i la segona per part de Guanyem. Els grups, però, van tombar la moció presentada per ERC en favor de la llibertat d’expressió i contra la prohibició d’exhibir banderes en façanes d’edificis públics i la proposta de Junts per donar suport als nou catalans detinguts en l’operació Judes.

En l’àmbit social, el Ple va aprovar ajudes per al lloguer municipal destinades a famílies afectades per la crisi del coronavirus i l’aportació de més recursos per a la tramitació de l’Ingrés Mínim Vital, una de les mesures més reclamades per part de diverses entitats locals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram