Un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana de Badalona. Foto: Guàrdia Urbana de Badalona

La Guàrdia Urbana de Badalona va detenir dimecres de matinada un home per presumptament agredir la seva exparella i abusar sexualment dels seus dos fills, de 5 i 7 anys. Els fets -tant les situacions de violència cap a la dona com els tocaments als menors- s’haurien produït de manera reiterada des del passat 9 de juny, apunten els veïns de l’arrestat.

Segons ja van denunciar els veïns de l’home, el detingut també hauria provat d’atemorir els nens amb un gos de raça perillosa i, en una altra ocasió, havia amenaçat de violar un dels menors quan la seva mare demanava ajuda després de ser víctima d’una agressió.

L’arrestat ja ha estat posat a disposició judicial i els Serveis Socials de l’Ajuntament de Badalona ja estan atenent la dona víctima del maltractament i treballant per protegir els dos infants.

POLÈMICA “RACISTA”
Este canalla ya fue detenido hace dos semanas por otro delito. Espero que vaya a la cárcel y sea expulsado a su país“, apuntava contundent en un missatge a través de Twitter l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, respecte als fets. El regidor del PSC Christian Carneado va voler sortir al pas d’aquestes declaracions titllant-les de “racistes” i des del grup municipal d’ERC també es va criticar la divulgació de dades personals sobre un cas tan delicat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram