Foto: ACN

La líder del grup municipal de Guanyem, Dolors Sabater, ha sortit reforçada de l’última assemblea de la formació. Segons informa el partit en un comunicat, en una sessió telemàtica extraordinària, les bases han reafirmat el seu suport a la candidatura de l’exalcaldessa i han apel·lat a l’acceptació del “fracàs col·lectiu” i a la “construcció de ponts” entre les forces de progrés de Badalona.

L’assemblea ratifica així de “manera unànime” la feina realitzada per l’equip negociador de la formació amb l’objectiu de conformar un govern de concentració que pogués evitar la investidura de Xavier García Albiol com a nou alcalde de la ciutat i lamenta que no es donessin les “condicions de confiança suficients” per obtenir aquesta majoria.

“Reclamem a totes les organitzacions polítiques de progrés una reflexió per aquest fracàs. Ens cal compartir una anàlisi amb visió d’equip, sense eludir els errors com a base per refer la confiança i començar a construir una proposta de futur”, assenyala el partit en el comunicat, on també recorda que cap formació amb representació al plenari té actualment “l’hegemonia de l’esquerra” per capgirar la situació creada i que cal cooperació entre els cinc grups municipals per deixar-se de la “nostàlgia d’un passat que no tornarà”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram