Treballadors de l’empresa TUSGSAL fan entrega dels productes recaptats al banc d’aliments de Santa Coloma de Gramenet. Foto: TUSGSAL

L’empresa badalonina TUSGSAL ha entregat aquest dijous 10 tones de menjar al Banc d’Aliments de Santa Coloma de Gramenet. Sota la iniciativa La Solidaritat es Contagia, la companyia ja ha aconseguit recaptar prop de 22 tones de productes alimentaris per ajudar a les famílies vulnerables durant la crisi per la pandèmia del coronavirus.

La campanya de recaptació que han dut a terme els treballadors de TUSGSAL es va iniciar el passat 29 d’abril amb l’objectiu d’ajudar aquelles persones que “ho estan passant malament durant aquesta crisi” i es va allargar fins al 10 de maig. Durant aquestes setmanes, l’empresa va estar en contacte amb diversos bancs d’aliments per analitzar quines necessitats tenien i com es podien reforçar unes existències “escasses i insuficients” per fer front a la situació actual. La previsió és que aquest divendres es pugui fer un segon lliurament de productes, aquest cop al banc de l’Associació Social Amics del Gorg-Mar de Badalona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram